Dedicated server

DienstenHosting DienstenDedicated server

Dedicated Server: Vrijheid naar keuze
U heeft een website, runt een webshop of heeft werknemers die vanaf verschillende locaties werken. Dedicated hosting is dan een mooie optie. Ook wanneer u wellicht Microsoft Exchange centraal wilt hosten op een veilige locatie of de server wilt gebruiken als backup voor een applicatie die u op de zaak draait.

In ieder geval wilt u altijd bereikbaar zijn en volledig onafhankelijk, maar wel zeker weten dat uw online omgeving veilig en betrouwbaar draait. WideXS reserveert voor u een complete dedicated server in ons eigen datacenter in Amsterdam. Deze dienst is vooral geliefd bij organisaties en bedrijven met drukbezochte websites of e-business-applicaties, maar ook bij partijen die zelf hun server kunnen en willen inrichten

Managed hosting of unmanaged hosting
Onderhoudt u zelf de software en het beheer ervan of geeft u het liever uit handen aan onze specialisten? Wanneer u kiest voor een managed dedicated server zitten onze experts er letterlijk bovenop en zorgen zij voor de nodige software- en security updates. Wat u ook met uw dedicated server wilt, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de vervanging van de hardware en de infrastructuur. Ook zorgen wij in overleg met u voor backups en onderhoud van het besturingssysteem. Zoals professionele hosting moet zijn.

Bel ons gerust voor vrijblijvend advies op 020 757 0760 of stuur een e-mail naar klantenservice@widexs.nl.

Dedicated Servers

Geheugen:
1024 MB
2048 MB
4096 MB
8192 MB
Processor:
Intel i3-530
Dual-Core processor
Intel Xeon
Quad-Core processor
2 x Intel Xeon
Quad-Core processor
2 x Intel Xeon
Quad-Core processor
Dataverkeer:
1000 GB
1000 GB
1000 GB
1000 GB