Betrouwbare Webhosting: Shared Hosting - Website Hosting

WideXS Webhosting: Betrouwbare en goedkope website hosting

Shared webhosting is de meest voor de hand liggende oplossing voor een gebruikelijke website of webshop. Kiest u voor betrouwbare webhosting bij WideXS, dan bent u verzekerd van een uiterst veilige en goedkope webhosting oplossing zonder onaangename verrassingen. Wij zijn helder en transparant over onze prijzen: zo heeft u achteraf geen onvoorziene kosten aan website hosting. Met persoonlijke ondersteuning van onze support-medewerkers bieden wij de beste webhosting oplossing. Onze experts helpen u graag én goed. Professionele shared hosting zoals het hoort. Ook met de website security zit het goed, onze serveromgeving is uitzonderlijk veilig in ons eigen Advanced Hosting Datacenter in Amsterdam. Daarnaast bieden wij ook webhosting oplossingen op het gebied van dedicated hosting en cloud hosting

Wij leveren het beste webhosting pakket inclusief Service Level Agreement 

Bij WideXS staat het leveren van kwaliteit voorop. Om die reden hebben we onze professionele shared webhosting dienstverlening kosteloos uitgebreid met een Service Level Agreement. WideXS begrijpt hoe belangrijk het is dat een website hosting account 100% van de tijd beschikbaar is. Alle bestaande en nieuwe webhosting pakketten zijn voorzien van een duidelijke garantie waar het gaat om de beschikbaarheid van de webserver.

Webhosting

Zimbra mailboxen:
3

15

25

75

100

Schijfruimte:
500 MB
1 GB
3 GB
6 GB
12 GB
Mail aliassen:
500
500
500
500
500
Dataverkeer:
10 GB
15 GB
30 GB
60 GB
90 GB
Prijs:
€ 5,95
(p.m.)
€ 9.50
(p.m.)
€ 16.67
(p.m.)
€ 33.33
(p.m.)
€ 75.00 (p.m.)
MySQL database:
Max. 1 (€ 12,- p.j. per db)
 
Max. 1 (€ 12,- p.j. per db)
 
Max. 5 (€ 12,- p.j. per db)
 
Max. 5 (€ 12,- p.j. per db)
 
Max. 10 (€ 12,- p.j. per db)

My WideXS Webhosting account op ons Shared Hosting platform

Natuurlijk staan we altijd voor u klaar, maar op ons shared hosting platform bestaat de mogelijkheid om (bijna) alles zelf eenvoudig en gebruikersvriendelijk direct online te regelen via My WideXS. Verder krijgt uw website een eigen IP-adres en bij de shared webhosting dienst zit een shared SSL certificaat inbegrepen. Terwijl u doet waar u het beste in bent, zorgen wij voor uw online omgeving in ons WideXS Advanced Hosting Datacenter in Amsterdam.

Mocht u op ons shared webhosting platform meer capaciteit nodig hebben dan 1200XS, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van website hosting. Bel ons voor advies op 020 757 0760 of stuur een e-mail naar sales@widexs.nl.