Toepassingen Webhosting

DienstenHosting DienstenWebhostingToepassingen Webhosting

Bij welke toepassing heeft u wat voor pakket nodig? Indien u een blog, simpele website of webshop heeft, kunt u met een Shared Hosting pakket van WideXS goed uit de voeten. Het Shared Hosting pakket geeft u ruimte op de webserver en daarnaast moet er software geïnstalleerd worden opdat u bijvoorbeeld een blog, website of webshop kunt bouwen en beheren.

Blog
Een blog is een veel gebruikte manier om online aanwezig te zijn. Vaak wordt er van software zoals bijvoorbeeld Wordpress gebruik gemaakt. Meer informatie over Wordpress en het downloaden en installeren hiervan kunt u vinden via deze link.

Website
Indien u een simpele website heeft, welke u gebruikt voor tekst met foto’s en eventueel filmpjes erbij en wellicht contactformulieren, kunt u deze ook hosten via een shared hosting account bij WideXS. Ook hier kunt u Wordpress voor gebruiken of anders bijvoorbeeld Joomla of Drupal. Dit zijn drie zeer bekende zogenaamde open source software pakketten.

Webshop
Bij verkopen online hoort een webshop. Magento is een veel gebruikt ecommerce platform voor webshops. Dit platform is gebruikersvriendelijk en zorgt voor een goede online business met een hoge conversie. Een shared hosting dienst van WideXS zorgt voor een stabiel platform voor uw online winkel.

Wat heb ik nodig?
Bent u toch niet volledig zeker over wat u precies nodig heeft of welk pakket het beste geschikt is voor u? Het volgende vragenformulier biedt een richting bij het maken van de juiste keuze. Klik hier om naar het formulier te gaan.