MailXS Business

DienstenMailXSMailXS Business

U houdt van flexibiliteit binnen uw bedrijf. Dit verwacht u van uw medewerkers, maar u wilt dit zelf ook verlenen aan hen. Zeker met het oog op Het Nieuwe Werken is flexibiliteit op de bedrijfsvloer bijna niet meer weg te denken. Een complete emailoplossing die ervoor zorgt dat de belangrijkste elementen zoals uw email, agenda, taken en documenten overal bereikbaar zijn, is hier ideaal voor.

Met de Zimbra Collaboration Suite, door WideXS gehost, geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om vanaf elke plek in te loggen om hun email, agenda, taken en documenten te bekijken. Met het Business+ pakket is het zelfs mogelijk om onderweg met uw smartphone in te loggen. Ook is het mogelijk om documenten, agenda's en taken te delen.

Zimbra is zowel online als offline te gebruiken via Zimbra Desktop. Het is ook mogelijk om Microsoft Outlook te blijven gebruiken met Zimbra, dankzij de Zimbra Outlook Connector. Voor extra informatie neem gerust contact op: 020 757 0760.

MailXS Business


Business  *
Business+  *
Mail
Ja
Ja
Adresboek
Ja
Ja
Kalender
Ja
Ja
Aktetas (documenten delen)
Ja
 
Ja
 
Opslag capaciteit voor mail en documenten
2GB
 
3GB
 
Outlook Connector
Nee
Ja
Smartphone synchronisatie (activesync)
Nee
 
Ja
 
Prijs per maand per mailbox (facturatie per kwartaal)
€ 2,95
 
€ 4,95
 
 
 

* LET OP! Als u momenteel al gebruik maakt van de mailoplossing behorende bij de shared hosting dienst van WideXS dan kunt u deze dienst niet bestellen totdat u gemigreerd bent.