WideXS officieel Sitecore Hosting Partner

Over WideXSNieuwsPersberichtenWideXS officieel Sitecore Hosting Partner


PERSBERICHT

Zeist, 7 november 2013

WideXS officieel Sitecore Hosting Partner
WideXS is sinds kort een officieel geaccrediteerde Sitecore hostingpartner. Hostingpartners zijn zorgvuldig geselecteerde en getrainde partners die beproefde hostingoplossingen bieden voor websites die gebouwd zijn op .NET-technologie en specifiek op het Sitecore CMS. Zij hebben toegang tot exclusieve supportservices voor hun Sitecore klanten. Sitecore maakt producten die op elk moment binnen de interactie en via elk communicatiekanaal - web, e-mail, mobiel, sociaal en offline - de meest relevante ervaring en content bieden aan klanten.

WideXS ziet expertise rond het Sitecore platform als exponent van het streven dat bij hen altijd centraal staat `de klant beter optimaal ontzorgen en bedienen'. Er zijn in Nederland nu vijf geaccrediteerde hostingpartners.

Klantbeleving steeds centraler
Wij merken dat klantbeleving voor onze klanten steeds centraler komt te staan en dat Sitecore software steeds belangrijker in de markt wordt," aldus Paul Muller, Marketing Director van WideXS. "Wij vonden het daarom belangrijk om ook zelf diepgaande Sitecore expertise op te doen. De klant praat Sitecore en wij ook... Zo kunnen wij hem optimaal bedienen en ontzorgen, omdat je begrijpt wat de klant aan het doen is. Wij zien dat als een investering in de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hosten nu al een paar jaar op Sitecore gebaseerde websites en hebben veel specifieke kennis opgebouwd. De vraag vanuit de markt is meer en meer of we zaken uit handen kunnen nemen qua hosting van Sitecore applicaties. Dit is een mooie opfrisbeurt en wij zijn ook nog eens de eerste geaccrediteerde dedicated Sitecore hostingpartner."

Partner
Ties Arts, Managing Director Sitecore: "WideXS is als cloud hosting partner in staat voor de klant een echte hosting partner te zijn. Ze kennen nu werkelijk alle ins en outs van ons customer experience platform en kunnen voor specifieke vragen exclusief een beroep doen op onze beste internationale specialisten."
WideXS is een oude bekende in de markt en concentreert zich tegenwoordig op de mid-market klanten, merendeels webdevelopers, e-commerce partijen en SAAS leveranciers. Paul Muller: "WideXS is een oudgediende uit de tijd van Vuurwerk, Euronet, Daemon en Knoware. In Nederland waren we er al heel vroeg bij, in 1996 begonnen wij met e-mail en shared hosting. Nu concentreren wij ons op complexe cloudoplossingen. Daarbij onderscheiden wij ons in de expertise rond flexibiliteit en schaalbaarheid van de infrastructuur, security en performance in snelheid en bedrijfszekerheid."

WideXS heeft een eigen datacenter in Amsterdam: "Wij gebruiken industry standard producten en zijn bijvoorbeeld helemaal VM Ware powered. Kortom, WideXS levert een premium dienst op basis van premium componenten."

Over WideXS
WideXS is een business cloud services provider die sinds 1996 actief is in de markt. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd en levert een compleet palet aan producten en diensten op het gebied van professionele hosting. Denk hierbij aan geavanceerde maatwerkoplossingen zoals online beveiliging, performance optimalisatie en zowel public als private clouds.

Over Sitecore
Het wereldwijd opererende softwarebedrijf Sitecore maakt producten die op elk moment binnen de interactie en via elk communicatiekanaal - web, e-mail, mobiel, sociaal en offline - de meest relevante ervaring en content bieden aan klanten. Het platform voor klantmanagement gecombineerd met bewezen customer intelligence creëert inzicht in de klant, wat op zijn beurt leidt tot nuttige interacties, hogere conversies en een levenslange klantrelatie.
Duizenden publieke en particuliere organisaties hebben meer dan 32.000 websites en digitale ervaringen gecreëerd en beheren deze met Sitecore, waaronder in Nederland Koninklijke Gazelle, Eneco, Transavia, Heineken, CZ, Provincie Noord-Brabant, Damen Shipyards, Unirobe Meeùs Groep, KNAB (Aegon), KIA en Mediq.
Ook in België bevat het klantenbestand de nodige TOP-200 bedrijven en multinationals, bijvoorbeeld Bekaert, Barco, Beaulieu, Bridgestone Europe, Elia, Fluxys, Etex Group, GSK Biologicals, NMBS, Thomas Cook, Tiense Suikerraffinaderij en Unilin Industries.

‹ Terug naar het overzicht